μπατζίνα με κολοκυθάκι

1 0
μπατζίνα με κολοκυθάκι

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Μία πανεύκολη και θρεπτικότατη πίτα όνειρο.

  • 70
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 3,175 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Τρίβουμε τα κολοκυθάκια στο χοντρό τρίφτη, τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε για 20 λεπτά.
Τα "στίβουμε" λίγα λίγα μέσα σε μία πετσέτα, για να φύγουν όλα τους τα υγρά.

2
έγινε

Βάζουμε τα κολοκυθάκια σε ένα μπολ, προσθέτουμε τα αυγά, 250 γρ. από τη φέτα, το γάλα, το ελαιόλαδο, το δυόσμο, το αλάτι και το πιπέρι και τα ανακατεύουμε.

3
έγινε

Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τα αλεύρια και το baking powder, τα ρίχνουμε στο μπολ με τα κολοκυθάκια και τα ανακατεύουμε.

4
έγινε

Λαδώνουμε ένα ταψί και το πασπαλίζουμε με καλαμποκάλευρο.

5
έγινε

Απλώνουμε με τα χέρια μας το μείγμα στο ταψί (δε θέλουμε η μπατζίνα να είναι ούτε πολύ χοντρή, ούτε πολύ λεπτή).

6
έγινε

Ρίχνουμε από επάνω την υπόλοιπη φέτα, την οποία έχουμε θριμματίσει (σε μέτρια κομμάτια) με τα χέρια μας.

7
έγινε

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30-35 λεπτά.

themis

προηγούμενη
φτερούγες κοτόπουλου με σάλτσα σόγιας
επόμενη
κινέζικο ρύζι με λάχανο και γαρίδες
προηγούμενη
φτερούγες κοτόπουλου με σάλτσα σόγιας
επόμενη
κινέζικο ρύζι με λάχανο και γαρίδες