Τι χρειαζόμαστε
- 
                                          250 γρ. κουβερτούρα
- 
                                          1 ρόδι
- 
                                          100 γρ. κάσιους
Τι κάνουμε
| 1 έγινε | Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. | 
| 2 έγινε | Ρίχνουμε μέσα το μισό ρόδι και 60 γρ. κάσιους και τα ανακατεύουμε. | 
| 3 έγινε | Στρώνουμε το μίγμα σε ταψάκι στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. | 
| 4 έγινε | Ρίχνουμε από επάνω το υπόλοιπο ρόδι και τα υπόλοιπα κάσιους και τα πιέζουμε με το χέρι μας ελαφρώς. | 
| 5 έγινε | Αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες. | 
| 6 έγινε | Κόβουμε σε μπουκιές και απολαμβάνουμε. | 
| 7 έγινε | Τις διατηρούμε στο ψυγείο. | 

 
      


 
                 
                
