Τι χρειαζόμαστε
-
250 γρ. κουβερτούρα
-
1 ρόδι
-
100 γρ. κάσιους
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. |
2
έγινε
|
Ρίχνουμε μέσα το μισό ρόδι και 60 γρ. κάσιους και τα ανακατεύουμε. |
3
έγινε
|
Στρώνουμε το μίγμα σε ταψάκι στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος. |
4
έγινε
|
Ρίχνουμε από επάνω το υπόλοιπο ρόδι και τα υπόλοιπα κάσιους και τα πιέζουμε με το χέρι μας ελαφρώς. |
5
έγινε
|
Αφήνουμε στο ψυγείο για 3 ώρες. |
6
έγινε
|
Κόβουμε σε μπουκιές και απολαμβάνουμε. |
7
έγινε
|
Τις διατηρούμε στο ψυγείο. |