Τι χρειαζόμαστε
-
1 κιλό μοσχάρι
-
1/3 κούπας ελαιόλαδο
-
1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο στα τέσσερα
-
1 σκελίδα σκόρδο
-
1 κούπα λευκό κρασί
-
4-5 γαρύφαλλα
-
1 κ.σ. μέλι
-
Λίγο αλάτι
-
Λίγο φρέσκο πιπέρι
-
1 κ.σ. κορν φλάουρ
Τι κάνουμε
1
έγινε
|
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και το μοσχάρι. |
2
έγινε
|
Μόλις πάρει χρώμα, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα αφήνουμε για 3-4 λεπτά. |
3
έγινε
|
Σβήνουμε με το κρασί. |
4
έγινε
|
Προσθέτουμε τα γαρύφαλλα, το μέλι, το αλάτι, το πιπέρι και λίγο νερό. |
5
έγινε
|
Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 1-1 ½ ώρα. |
6
έγινε
|
Λίγο πριν να είναι έτοιμο, διαλύουμε το κορν φλάουρ σε λίγο νερό, το ρίχνουμε στο φαγητό, το ανακατεύουμε και το αφήνουμε για 4-5 λεπτά. |
7
έγινε
|
Το συνοδεύουμε με πουρέ, ρύζι ή μακαρόνια. |