Ντομάτα

H υψηλή οξύτητα της ντομάτας την κάνει ιδανική υποψήφια για κονσερβοποίηση (είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο είχε...

Κουνουπίδι

Tο κουνουπίδι είναι μέλος της οικογένειας των Κραμβοειδών, η οποία περιλαμβάνει επίσης το μπρόκολο, τη λαχανίδα, το λάχανο, το γογγύλι,...

Κόκκινο λάχανο

Tο κόκκινο λάχανο περιέχει σχεδόν διπλάσια ποσότητα βιταμίνης C από ότι το πράσινο λάχανο, ενώ η ποικιλία πράσινου λάχανου περιέχει...

Πατζάρια

Τα πατζάρια έχουν υψηλότερη περιεκτικότητα σε σάκχαρα από όλα τα λαχανικά, αλλά έχουν πολύ χαμηλές θερμίδες. (Visited 209 times, 1...

Σπαράγγι

Για πάνω από 2.000 χρόνια, οι άνθρωποι πίστευαν πως το σπαράγγι είχε φαρμακευτικές ιδιότητες. Χρησιμοποιούταν ως καθαρτικό, για τη βελτίωση...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here