Κυρίως Γεύμα

themis-kirios

main

Αυτό το “τι θα μαγειρέψω σήμερα;” πείτε μου πόσο μεγάλος εφιάλτης είναι! Κάθε πρωί (ή, αν δουλεύετε, κάθε βράδυ) η ίδια ιστορία. Τι να φτιάξω να φάει η οικογένεια. Που ουσιαστικά η ερώτηση είναι: “Τι να φτιάξω για το/α παιδί/α μου;” Και μέσα σε αυτήν την ερώτηση συμπεριλαμβάνεται (φυσικά) και το: “που να είναι υγειινό και συγχρόνως γευστικό, ούτως ώστε  να μην καταλήξει στον κάλαθο των σκουπιδιών;” A! Και να είναι και σχετικά εύκολο & γρήγορο (γιατί δεν έχω κανένα σκοπό να περάσω 2 ώρες επάνω από την κατσαρόλα).

Η αλήθεια είναι ότι μαγειρεύουμε αυτά που έχουμε συνηθίσει. Γι’αυτό και δεν είναι τυχαίο ότι στο κλασσικό μαγειρικό “κατάλογο” του σπιτιού μας τα φαγητά είναι συγκεκριμένα και μετρημένα, παρόλο που πολύ θα θέλαμε το μενού μας να είναι πολύ μεγαλύτερο.

Εδώ λοιπόν, θα βρείτε πολλές διαφορετικές, εύκολες και γρήγορες συνταγές, οι οποίες, όχι μόνο θα εμπλουτίσουν το καθημερινό μενού σας, αλλά θα προσφέρουν στα παιδιά σας όλα εκείνα τα διατροφικά συστατικά τα οποία είναι απαραίτητα για την ανάπτυξή τους

main2

Δεν βρέθηκαν άρθρα.

(Visited 708 times, 1 visits today)