Αρακάς

O αρακάς εχει υψηλή περιεκτικότητα ζάχαρης και αρχίζει να χάνει τη γλυκύτητά του σύντομα αφού συλλεχθεί. Oπότε φάτε τον γρήγορα!...
110 Προβολές

Μπάμια

Η ίνα της μπάμιας είναι άψογη για τη θρέψη των καλών βακτηρίων (προβιωτικά); Αυτό συμβάλλει στην υγεία του εντερικού σωλήνα....
100 Προβολές

Αγκινάρα

Μπορείτε να ζεματίσετε και να καταψύξετε την καρδιά της αγκινάρας, αλλά η ολόκληρη αγκινάρα δεν καταψύχεται καλά. (Visited 78 times, 1 visits today)
78 Προβολές

Καλαμπόκι

Oι ινδιάνοι έμαθαν στους αποίκους πως να καλλιεργούν καλαμπόκι σκάβοντας μια μικρή τρύπα, ρίχνοντας μέσα σπόρους ΚΑΙ ένα μικρό ψάρι και έπειτα καλύπτοντάς τα με ένα μεταλλικό φύλλο. Το ψάρι...
78 Προβολές

Ντομάτα

H υψηλή οξύτητα της ντομάτας την κάνει ιδανική υποψήφια για κονσερβοποίηση (είναι και ο κύριος λόγος για τον οποίο είχε κονσερβοποιηθεί περισσότερο από κάθε άλλο φρούτο ή λαχανικό). (Visited 64...
64 Προβολές

Κουνουπίδι

Tο κουνουπίδι είναι μέλος της οικογένειας των Κραμβοειδών, η οποία περιλαμβάνει επίσης το μπρόκολο, τη λαχανίδα, το λάχανο, το γογγύλι, το λαχανάκι Βρυξελών και το Κινέζικο λάχανο. Όλα τα λαχανικά...
120 Προβολές

Πατζάρια

Τα πατζάρια έχουν υψηλότερη περιεκτικότητα σε σάκχαρα από όλα τα λαχανικά, αλλά έχουν πολύ χαμηλές θερμίδες. (Visited 210 times, 1...
210 Προβολές

Σπαράγγι

Για πάνω από 2.000 χρόνια, οι άνθρωποι πίστευαν πως το σπαράγγι είχε φαρμακευτικές ιδιότητες. Χρησιμοποιούταν ως καθαρτικό, για τη βελτίωση της όρασης και για την ανακούφιση από τον πονόδοντο.
52 Προβολές
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here