μοσχάρι με μέλι και γαρύφαλλο

0 0
μοσχάρι με μέλι και γαρύφαλλο

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Τι χρειαζόμαστε

Ρυθμίστε τις Μερίδες:
1 κιλό μοσχάρι
1/3 κούπας ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο στα τέσσερα
1 σκελίδα σκόρδο
1 κούπα λευκό κρασί
4-5 γαρύφαλλα
1 κ.σ. μέλι
Λίγο αλάτι
Λίγο φρέσκο πιπέρι
1 κ.σ. κορν φλάουρ

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Χαρακτηριστικά:
  • Gluten Free

Το ωραιότερο μοσχάρι που θα έχεις φτιάξει.

  • 110
  • Άτομα 4
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 959 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και το μοσχάρι.

2
έγινε

Μόλις πάρει χρώμα, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα αφήνουμε για 3-4 λεπτά.

3
έγινε

Σβήνουμε με το κρασί.

4
έγινε

Προσθέτουμε τα γαρύφαλλα, το μέλι, το αλάτι, το πιπέρι και λίγο νερό.

5
έγινε

Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και μαγειρεύουμε για 1-1 ½ ώρα.

6
έγινε

Λίγο πριν να είναι έτοιμο, διαλύουμε το κορν φλάουρ σε λίγο νερό, το ρίχνουμε στο φαγητό, το ανακατεύουμε και το αφήνουμε για 4-5 λεπτά.

7
έγινε

Το συνοδεύουμε με πουρέ, ρύζι ή μακαρόνια.

themis

προηγούμενη
spaghetti donuts
επόμενη
εορταστικό χοιρινό στη γάστρα
προηγούμενη
spaghetti donuts
επόμενη
εορταστικό χοιρινό στη γάστρα