0 0

Κοινοποιήστε το στο κοινωνικό σας δίκτυο:

Ή μπορείτε απλά να αντιγράψετε και να μοιραστείτε αυτήν τη διεύθυνση

Σημειώστε αυτή τη συνταγή

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

λαβράκι με λαχανικά

στη λαδοκολλα

Χαρακτηριστικά:
  • Gluten Free
  • 45
  • Άτομα 4
  • Εύκολο

Τι χρειαζόμαστε

Κοινοποίηση
(Visited 393 times, 1 visits today)

Τι κάνουμε

1
έγινε

Κόβουμε τα λαχανικά σε ροδέλλες και τα βράζουμε να μαλακώσουν λίγο.

2
έγινε

Τα στρώνουμε στη λαδόκολλα, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και απλώνουμε το φρέσκο θυμάρι.

3
έγινε

Βάζουμε από επάνω το λαβράκι.

4
έγινε

Τοποθετούμε στην κοιλιά του το σκόρδο.

5
έγινε

Ρίχνουμε από επάνω αλάτι, πιπέρι και το ξύσμα από το λεμόνι.

6
έγινε

Χαράζουμε το ψάρι και κλείνουμε τη λαδόκολλα.

7
έγινε

Ψήνουμε στους 200°C στον αέρα για 30 περίπου λεπτά.

8
έγινε

Ρίχνουμε το ελαιόλαδο από επάνω.

themis

προηγούμενη
κριθαρότο με γαρίδες
επόμενη
chips μήλου
προηγούμενη
κριθαρότο με γαρίδες
επόμενη
chips μήλου