αυγοσαλάτα

αυγοσαλάτα
Τι χρειαζόμαστε:
  1. 10 αυγά, βρασμένα σφιχτά
  2. 1 πιπεριά Φλωρίνης, κομμένη σε κυβάκια
  3. 1 κ.γλ. μουστάρδα Dijon
  4. 3 κ.σ. μαγιονέζα
  5. λίγη πάπρικα
  6. αλάτι, πιπέρι
Τι κάνουμε:
  1. Κόβουμε τα αυγά σε τετραγωνάκια (σε ό,τι μέγεθος μας αρέσει).
  2. Τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με την πιπεριά Φλωρίνης.
  3. Σε ένα μπολάκι αναμειγνύουμε τη μουστάρδα & τη μαγιονέζα.
  4. Ρίχνουμε το μείγμα στο μπολ με τα αυγά, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και πάπρικα και ανακατεύουμε απαλά.
  5. Βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα πριν τη σερβίρουμε.
Mamaknows http://mamaknows.gr/

Comments are closed.