γαρίδες με κόκκινο κάρυ

γαρίδες με κόκκινο κάρυ
Τι χρειαζόμαστε:
  1. 500 γρ. μεσαίες γαρίδες, αποφλοιωμένες
  2. 2 κόκκινες πιπεριές, κομμένες μακρόστενα
  3. 1 κρεμμύδι, κομμένο σε λωρίδες
  4. 400 ml γάλα καρύδας
  5. 1- 1 1/2 κ.σ. πάστα κόκκινου κάρυ
  6. 1 κ.σ. καστανή ζάχαρη
Τι κάνουμε:
  1. Σε ένα μεγάλο τηγάνι βαζούμε το γάλα καρύδας και το αφήνουμε να σιγοβράσει σε μέτρια φωτιά.
  2. Προσθέτουμε την πάστα κάρυ και τη ζάχαρη, ανακατεύουμε καλά και δυναμώνουμε τη φωτιά. Μόλις πάρει μία βράση, χαμηλώνουμε και σιγομαγειρεύουμε για άλλα 2-3 λεπτά περίπου.
  3. Ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι και τις πιπεριές και ανακατεύουμε για 2 λεπτά.
  4. Ρίχνουμε τις γαρίδες και μαγειρεύουμε για 5-7 λεπτά περίπου.
  5. Σερβίρουμε με ρύζι basmati ή jasmine.
Mamaknows http://mamaknows.gr/

Comments are closed.