κοτόπουλο με κίτρινο κάρυ

κοτόπουλο με κίτρινο κάρυ
Τι χρειαζόμαστε:
  1. 500 γρ. στήθος κοτόπουλου, κομμένο σε κύβους
  2. 3 κ.σ. φυτικό λάδι
  3. 1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
  4. 1-1/2 κ.γλ. πάστα κίτρινου κάρυ (αναλόγως πόσο καυτερό το θέλουμε, προσθέτουμε ή αφαιρούμε)
  5. 400 ml γάλα καρύδας
  6. 250 ml. ζωμό λαχανικών
  7. Ρύζι basmati για να το συνοδέψουμε
Τι κάνουμε:
  1. Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι σε χαμηλή φωτιά.
  2. Προσθέτουμε την πάστα κάρυ και την αφήνουμε για 2 λεπτά.
  3. Ρίχνουμε το κοτόπουλο και το ανακατεύουμε με την πάστα. Το αφήνουμε, ανακατεύοντάς το για 5-7 λεπτά.
  4. Προσθέτουμε το γάλα καρύδας και το ζωμό και μαγειρεύουμε για 30-40 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
  5. Σερβίρουμε με ρύζι basmati.
Σημειώσεις
  1. Μπορούμε να το μαγειρέψουμε και με χοιρινό ή γαρίδες.
Mamaknows http://mamaknows.gr/

Comments are closed.