steak wrap

steak wrap
Τι χρειαζόμαστε:
  1. 4 τορτίγιες
  2. 2 μπριζόλες γάλακτος (άνευ οστών), κομμένες σε λεπτές φέτες
  3. 100 γρ. τυρί τσένταρ, τριμμένο
Για τη σάλτσα BBQ
  1. 1 1/2 κούπα κέτσαπ
  2. 1 κούπα καστανή ζάχαρη
  3. 1/2 κούπα νερό
  4. 1/2 κούπα ξύδι
  5. 2 κ.σ. μουστάρδα σε σκόνη
  6. 1 κ.σ. Worcestershire sauce
  7. 2 κ.γλ. πάπρικα γλυκιά
  8. 2 κ.γλ. αλάτι
  9. 1/2 κ.γλ. μαύρο πιπέρι
Τι κάνουμε:
  1. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα BBQ, βάζοντας όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι και μαγειρεύουντάς τα μέχρι η σάλτσα να αρχίζει να πήζει.
  2. Τοποθετούμε ένα σχαροτήγανο επάνω σε ένα μάτι το οποίο έχουμε ανάψει σε δυνατή φωτιά. Μόλις ζεσταθεί, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και τα κομμάτια κρέας τα οποία μαγειρεύουμε για 2 λεπτά το πολύ από κάθε πλευρά. Τα κόβουμε σε λεπτές λωρίδες.
  3. Ζεσταίνουμε τις τορτίγιες σε ένα τηγάνι για μισό λεπτό.
  4. Απλώνουμε λίγη σάλτσα BBQ στην τορτίγια, το κρέας και το τυρί και τυλίγουμε. Αν θέλουμε, βάζουμε για 20'' τις τορτίγιες στον φούρνο μικροκυμάτων για να λιώσει το τυρί.
Σημειώσεις
  1. Tοποθετούμε την σάλτσα BBQ σε γυάλινο δοχείο και την αποθηκεύουμε στο ψυγείο.
Mamaknows http://mamaknows.gr/

Comments are closed.