Scrambled eggs

Scrambled eggs
Τι χρειαζόμαστε:
  1. 2 μεγάλα αυγά
  2. 1 κ.σ. λάδι ή βούτυρο
  3. Αλάτι, πιπέρι
Τι κάνουμε:
  1. Σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το λάδι (ή το βούτυρο).
  2. Γυρίστε τη θερμότητα σε υψηλή για 30 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια να μειώσει στο μέσο.
  3. Σπάμε τα αυγά μέσα στο τηγάνι και με μία ξύλινη κουτάλα σπάμε τον κρόκο και τα ανακατεύουμε τα αυγά μέχρι να πήξουν (αλλά όχι εντελώς).
  4. Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι (προεραιτικά), σβήνουμε τη φωτιά και συνεχίζουμε να τα ανακατεύουμε για μισό λεπτό.
  5. Τα σερβίρουμε σκέτα ή επάνω σε φρυγανισμένο ψωμί.
Σημειώσεις
  1. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε 2 κ.σ. γάλα ή τυρί στο τηγάνι.
Mamaknows http://mamaknows.gr/

Comments are closed.